onsdag 12 september 2012

Summering säsongen 2012

Jaha då var 2012 års Classic racing säsong över.
Vi kan inte vara annat än nöjda med alla de resultat som teamet har presterat. Inga skador i teamet trots några vurpor är skönt att konstatera. Teamet har haft det mycket roligt trots en hel del regn, 6-timmars oljesanering mm.

Vill passa på att tacka våra sponsorer som gjort allt detta möjligt! TACK!! Så ni som läser detta, var vänliga att gå in på följande sida och beundra våra sponsorer: Våra sponsorer
Isa, Magnus sambo har också varit med och gjort detta möjligt, utan henne hade vi säkert många gånger tappat koncentrationen pga energibrist eller missat några körpass. Tack Isa!!

Teamet kommer att publicera en liten sammanfattning i form av en film. Så håll utkik här på sidan inom någon vecka framöver.

I år har vi varit och kört följande tävlingar: Bottnia Ring (FIN), Våler (NO), Mo i Rana (NO), Linköping (SWE), Karlskoga (SWE) och Ring Djursland (DK). Tror det blir ca. 1100 mil totalt i racebussen och sammanlagt ca. 5-600 mil totalt i sadeln på våra hojar.

Höjdpunkter från säsongen 2012 är bland andra:
Mickes seger i Supermono-cupen, Manges uppkörning i 350cc på Vålerbanan, Middagen i Karlskoga då teamet avnjöt god mat tillsammans med kommentarer angående Björn Gunnarssons framfart på Manx Grand Prix via radio och Harri's grymt snygga körning på söndagsracet på Ring Djursland (den lär ni få se lite av i filmresumén som kommer). Ja det finns hur mycket som helst som skulle kunna tas upp här så det finns nog anledning till att återkomma till höjdpunkterna igen.

Resultat cuper 2012

Supermono Cup'en:
Micke 1:a

Classic Nordic Championship (en deltävling i vaje land SWE, NO, FIN, DK):
175cc: Magnus 2:a och Harri 4:a
350cc: Magnus 2:a och Micke 8:a
Formula F2: Magnus 2:a

Classic Nordic Open (alla deltävlingar)
175cc: Magnus 1:a och Harri 3:a
350cc: Magnus 2:a och Micke 7:a
Formula F2: Magnus 5:a

Svenska Cup'en (Våler, Linköping och Karlskoga):
175cc: Magnus 1:a och Harri 4:a
350cc: Magnus 1:a och Micke 4:a
Formula F2: Magnus 7:a

Inför nästa säsong så är Urban tillbaka ordentligt med sin Suzuki T500, det blir roligt. Självklart så kommer teamet jobba för fullt med att förbättra hojarna, bussen och oss själva. Så det blir fullt upp.

Inga kommentarer: