tisdag 11 juni 2013

Resultat Våler 2013
Ännu en tävlingshelg avklarad för Team Gävlarna.
6 pallplatser blev helgens resultat.

Detta var en helg då det var premiär för teamet att vara komplett då även Urban hade sin nybyggda Suzuki T500 med sig.
Och välbyggd var den då den gick alla fulla pass. Några små justeringar behövs men annars fungerade den bra och Ubbe körde dessutom snyggt hela helgen. Kul!

Teamet meckade in i det sista så vi kom inte iväg från Gävle förrens 14-tiden på torsdagen. Mickes 350 och Ubbes T500 var det lite kvar att göra på innan vi kunde lasta och åka iväg.

Som vanligt var teamchef Isa med och höll ordning på oss. Ingen lätt uppgift kan vi enas om....


På lördagen var det då dags att tävla. Magnus och Harri var först ut i 175cc-klassen.
Magnus tog täten direkt och vann, Harri hade en fight med Nisse Eriksson på hans "Husky". Tyvärr lyckades Nisse knipa 3:e platsen med 3 hundradelar före Harri. 2:a var Timo Haapoja.

Tyvärr kunde inte Micke vara med och leka i 350-klassen då hans 350 inte ville starta och dessutom lät konstigt då vi försökte starta den.
I 350-racen tog Magnus 2-platsen båda dagarna efter Hans Riksfjord som verkligen är snabb på Våler-banan. Magnus kunde inte sätta emot men var mycket nöjd med sina andraplatser.

I supermono var Stefan Karlsson lite för snabb för Micke som tog en fin 2:a plats på lördagen. Kjell Landgren som annars brukar vara med och lägga sig i tätstriden körde av ganska hårt men klarade sig undan med att vara blåslagen, dock ingen fortsatt racing denna helg. Krya på dig Kjell!

Urban körde in på en 16:e plats på lördagen och en 13:e på söndagen och därmed plockade Ubbe de första välförtjänta poängen.

På söndagens race i 175cc tog Harri revansch på Timo och Nisse och tog en 2:a plats i regnet. Vann gjorde Magnus även på söndagen.

Efter lite strul med soppatorsk, start från depån, rödflagg mm så tog Micke en 4:e plats på söndagens supermono-race. Snygg räddning får man väl säga.

Det var en bra helg för teamet, 6 pokaler med hem!

Passar på att tacka Wibbe och Max på http://www.octopus-auto.se/ för hjälpen med komponenter till bussen. Nu fungerar bussdörren perfekt!

Inga kommentarer: