söndag 4 augusti 2013

Linköping Söndag

Ja nu var denna helg över och teamet är på väg hem emot Gävle.
Det blev 6 st pallplatser.

Ubbe fick tyvärr haveri på sin T500 på 6:e varvet under söndagen race, låg då 12:a. Synd!

Micke startade även idag ifrån 12:e plats på grid'en men körde igenom nästan hela fältet. Endast Christer Sehlstedt slapp bli omkörd av Micke. Supermono cupen ser ljus ut för Micke som har en övertygande ledning där.

Magnus orkade inte med att hänga på vare sig Daniel eller Bellö som idag var oslagbar med sin Yamaha YR1'a i 350 klassen. Men en 3:e plats blev det dock.
I 175 klassen tog Magnus en 2:a plats efter Bernt Gustavsson på sin snabba Bultaco.
Formulaklassen blev ett race med en del krascher men ingen rödflagg. Där blev Mange 4:a.

Harri tog en 4:e plats i 175cc efter en 10 varv lång batalj med Nisse Eriksson som knep 3:e platsen strax före Harri.
I Supermono blev Harri 14:e.

Nu får teamet vila lite tills nästa tävling som går av stapeln 30-Aug-1 Sep på Karlskoga motorstadion.
Ska försöka lägga ut serieställningen i alla klasser så snart som möjligt så titta gärna in snart och kolla på det.