måndag 13 juni 2016

Team Gävlarna goes west.....Våler

Teamet har nu precis hunnit hem och packat ur allt ur bussen efter en helg i Våler - Norge.

Och som ni ser så fick vi med oss en medalj hem! Tur att vi har med oss Per som redan i sin tredje tävling lyckas ta en pallplats. Riktigt roligt! Så nu måste vi övriga skärpa oss lite.

I supermono blev Micke 6:a båda dagarna. Tyvärr så strejkade Mickes "Storgris" (FZR1000) på söndagen så det blev bara målgång på lördagen i stora Formula. En 7:e plats blev det då.
I lilla formula så blev Magnus 7:a båda dagarna men med nytt personbästa på 1:07.489.

Att Per tar personbästa hela tiden behöver kanske inte nämnas.

Nu blir det garagetid med service, renovering och översyn för teamet. Framför allt för Micke så att han får fart på sin Classic Superbike som för närvarande står i skamvrån med trasig topplockspackning.